Kunst en uitgaan gaan hand in hand

Kunst en uitgaan gaan hand in hand
Club Up en Jägermeister steunen opkomende kunstenaars

Vanaf acht januari 2015 start Club Up in samenwerking met Jägermeister een kunstproject. Elke drie maanden krijgt een opkomend kunstenaar de kans zijn/haar kunst in de vorm van een grote muurschildering te tonen. Dit doet Club Up om beginnende kunstenaars te stimuleren. 

Jägermeister
Jägermeister steunt dit initiatief met veel enthousiasme. Vanuit het merk worden dit soort projecten vaker opgezet binnen het uitgaansleven. Kunstenaars krijgen de kans hun eigen stijl te combineren met het iconische merk en zo iets unieks te creëren dat beleving toevoegt aan een horecazaak. De 'levende' muurschildering die in een jaar vier keer van gedaante verandert sluit hier goed op aan en er wordt dan ook vol verwachting uitgekeken naar de eerste!

Club Up
Club Up is onderdeel van de besloten kunstenaarssociëteit De Kring. Club Up bestaat sinds 2008 en ontleent haar eigenzinnige en creatieve karakter aan de bestaansreden van De Kring. Het stimuleren van vernieuwing in de uitgaans- en muziekscene op een ongedwongen en creatieve manier is voor Club Up erg belangrijk.